Over Strandvliet Assurantie

Mijn naam is Ronald Boerrigter en met ruim 30 jaar ervaring in de verzekeringsbranche heb ik in 2016 Strandvliet Assurantie opgericht. Ik heb dit gedaan omdat ik graag particulieren en ondernemers help met het samenstellen van een passend verzekeringspakket.

Veel mensen zoeken en sluiten via internet een verzekering af. Bent u daarmee zeker van de beste verzekering? Wat moet u nu eigenlijk verzekeren? Welke risico’s wilt u dragen? Is uw verzekeringspakket onlangs nog aangepast aan uw persoonlijke situatie? Mijn werkwijze is persoonlijk en met aandacht voor uw situatie.

Ik vraag naar uw wensen en kan met mijn kennis u gericht adviseren over schadeverzekeringen. Vervolgens bekijk ik uiteraard waar ik uw verzekeringen het beste kan onderbrengen. Vanwege mijn onafhankelijkheid zijn er tal van mogelijkheden. Is dat duur? Nee, vaak blijken mijn adviezen besparingen te geven en is een betere dekking mogelijk voor risico’s die voor u belangrijk zijn.

Niet voor niets is het motto van Strandvliet Assurantie ‘Verzekerd zonder zorgen’.

Kennis en ervaring

Strandvliet Assurantie voldoet aan de eisen Gedragstoezicht financiële instelling ondernemingen Wft. Ik ben in het bezit van de diploma’s Adviseur Basis, Adviseur Schadeverzekering Particulier en Adviseur Schadeverzekering Zakelijk. Door permanente educatie ben ik op de hoogte van alle actuele zaken rondom verzekeren die belangrijk zijn.

AFM zekerheid

De Stichting Autoriteit Financiële Markten (AFM) houdt namens de overheid toezicht op de deskundigheid en integriteit van financiële dienstverleners. Strandvliet Assurantie is bij de AFM geregistreerd onder nummer 12044241. Het register van vergunninghouders kunt u raadplegen op www.afm.nl. Voor vragen over toezicht kunt u terecht bij het Meldpunt Financiële Markten via telefoonnummer 0800 – 540 05 40.

Ronald Boerrigter

Ronald Boerrigter
Telefoon: 06 4160 2409
info@strandvlietassurantie.nl


Bel me terug

Vul uw telefoonnummer in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.