Oververzekerd of onderverzekerd?

Weet u zeker dat u goed verzekerd bent? Veel mensen zijn bijvoorbeeld oververzekerd, waardoor ze te veel betalen. Maar ook onderverzekeren komt voor omdat bezit is toegenomen en waardevolle zaken niet zijn opgenomen in de huidige polissen.

Betaal niet te veel, verzeker niet te weinig

Uw verzekeringspakket moet goed aansluiten op uw situatie. particuliere en/of zakelijke risico’s moet u goed afdekken om nare verrassingen te voorkomen. Strandvliet Assurantie kan tegen aantrekkelijke condities uw huidige verzekeringspakket doorlichten en u adviseren.

DE ERVARING VAN:

Maarten Lipmann

“Goed verzekerd zijn is een veilig gevoel. Omdat we gingen verhuizen hebben we daarom Ronald gevraagd onze verzekeringen te bekijken. We stuurden onze huidige polissen naar hem op, daarna kwam hij langs. Hij stelde een aantal gerichte vragen en lichtte een en ander toe. Kort daarna kwam hij met een voorstel voor onze verzekeringen die we natuurlijk accepteerden. Ronald heeft toen alles geregeld en zelfs onze oude polissen opgezegd. Nu zijn we beter verzekerd voor minder geld: een veilig en goed gevoel.”
(3-9-2017)

Ik ben particulier en heb een verzekeringsvraag

Ik ben ondernemer en heb een verzekeringsvraag