Met het Subliempakket van Strandvliet Assurantie combineert u de verzekeringen voor in en om uw woning in één pakket. En dat biedt veel voordelen. Zo weet u zeker dat u niet oververzekerd bent en te veel betaalt. Of dat u juist onderverzekerd bent en onnodig risico loopt. Bovendien ontvangt u ook nog eens een aantrekkelijke pakketkorting! 

Hoe meer polissen u in uw pakket opneemt, hoe hoger uw pakketkorting wordt. U krijgt al een korting zodra u twee verzekeringen combineert. De totale korting kan wel oplopen tot 15%. U kunt de volgende verzekeringen combineren in een Woonpakket:

  • Woonhuisverzekering (opstal)

De Woonhuisverzekering (opstal) dekt niet alleen schade aan de structurele onderdelen van het huis, zoals het dak en de muren, maar verzekert u tevens tegen glasschade. Met de Woonhuisverzekering loopt u geen risico op onderverzekering en bent u bent uitstekend verzekerd tegen “van buiten komend onheil”.

  • Inboedelverzekering

De inboedelverzekering dekt de schade aan al uw huiselijke bezittingen, compleet met een zeer uitgebreide dekking tegen “van buiten komend onheil”. U loopt verder nooit risico op onderverzekering.

  • Aansprakelijkheidsverzekering

Deze Aansprakelijkheidsverzekering verzekert uw gezin tegen de gevolgen van schade aan derden die door gezinsleden worden verzoorzaakt en waarvoor zij aansprakelijkheid worden gesteld. U betaalt één vaste, lage premie voor uw hele gezin en hebt geen eigen risico.

  • Rechtsbijstandverzekering

Met de Rechtsbijstandverzekering verzekert u zich tegen de kosten van onder andere een advocaat bij juridische procedures of een rechtszaak als gevolg van een  conflict.

  • Ongevallenverzekering

Met de Ongevallenverzekering verzekert u zichzelf en uw gezin tegen ongevallen waarbij letsel ontstaat met overlijden of blijvende invaliditeit als gevolg. Vaak geldt er een dubbele uitkering voor kinderen bij gelijktijdig overlijden van beide ouders.

  • Doorlopende Reisverzekering

Binnen het Woonpakket kunt u ook kiezen voor een Doorlopende Reisverzekering. Hiermee bent u het gehele jaar door verzekerd van een onbezorgde vakantie. De verzekering is uit te breiden met dekkingen voor annulering van uw reis of voor extra risico’s die verbonden zijn aan wintersport en onderwatersport.

En nog veel meer!