Advies op maat voor de beste verzekering

Uw verzekeringspakket moet goed aansluiten op uw huidige situatie om nare verrassingen te voorkomen. Elke persoonlijke (gezins-)situatie wijzigt meestal in de loop der jaren. Veel verzekeringspakketten worden echter niet of nauwelijks aangepast aan de nieuwe situatie. Dat maakt dat u wellicht over- of onderverzekerd bent.

Verzekeringsscan

In een persoonlijk gesprek hoor ik graag wat uw wensen zijn. Vervolgens zal ik uw huidige verzekeringspakket analyseren. Uit deze verzekeringsscan zal naar voren komen waar u kunt besparen en waar u een andere dekking nodig heeft. De kans is groot dat wij u een aanbieding kunnen doen die voordeliger is dan de aanbieders op internet.

Wat kan ik voor u betekenen?

  • Verzekeringsscan van de lopende verzekeringen met waar nodig advies over een nieuw/aangepast verzekeringspakket.
  • Vergelijking op basis van premie en voorwaarden bij verschillende aanbieders.
  • Verzorgen en aanvragen van mutaties.
  • Begeleiding bij schades.
  • Bij vragen en/of wijzigingen sta ik klaar voor advies en bemiddeling.
  • Communicatie met verzekeraars.

Schadeverzekeringen voor particulieren:

DE ERVARING VAN:

Cees de Wit

Wij kwamen met Ronald Boerrigter van Strandvliet Assurantie in contact omdat onze toenmalige verzekeraar ons niet kon helpen met een bepaalde verzekering. Ronald had direct een pasklare oplossing en dacht mee over een totaalpakket. Uiteindelijk hebben we onze hele verzekeringsportefeuille bij hem ondergebracht tegen betere condities! Prompt deed zich niet al te lang daarna een schadegevalletje voor. Ronald heeft dat zeer adequaat opgepakt en het geld stond snel op onze rekening, top! Kortom; super tevreden met Strandvliet Assurantie, een echte aanrader!! (14-9-2017)

Maarten Lipmann

“Goed verzekerd zijn is een veilig gevoel. Omdat we gingen verhuizen hebben we daarom Ronald gevraagd onze verzekeringen te bekijken. We stuurden onze huidige polissen naar hem op, daarna kwam hij langs. Hij stelde een aantal gerichte vragen en lichtte een en ander toe. Kort daarna kwam hij met een voorstel voor onze verzekeringen die we natuurlijk accepteerden. Ronald heeft toen alles geregeld en zelfs onze oude polissen opgezegd. Nu zijn we beter verzekerd voor minder geld: een veilig en goed gevoel.”
(3-9-2017)

Nienke Sieverding

“Ik heb Ronald benaderd voor een nieuwe en frisse kijk op mijn lopende verzekeringen. Dit heeft hij spoedig en professioneel opgepakt. Ronald biedt een snelle service en nog veel belangrijker een oprechte en eerlijke service. Ik zou iedereen willen adviseren om Ronald te benaderen en van zijn kunnen en kennis gebruik te maken. “
(3-8-2018)

M. de Winter

“Ronald heeft me in een kort gesprek laten zien waar de gaten in ons verzekeringspakket zitten. Hij legde op een prettige manier de vinger op de zere plek. Dit deed hij op basis van inlevingsvermogen gekoppeld aan een goede analyse. Inmiddels zijn de gaten gedicht en de maandelijkse kosten zijn vrijwel gelijk gebleven. Hartelijk dank daarvoor Ronald.”
(26-8-2018)

Waarom al uw verzekeringen in een pakket?

  • Hoe meer verzekeringen u afsluit, hoe hoger de korting. De korting kan oplopen tot maar liefst 15%.
  • Met een advies op maat bent niet over – of onderverzekerd
  • U heeft de keuze uit een maand- of jaarpremie
  • Met de online polis app kunt u eenvoudig wijzigingen doorgeven en  schades melden

Lees meer over de pakketverzekering en bereken uw premie. Liever een persoonlijk advies. Ik sta voor uw klaar. 

Uw eigen polismap online

De polismap online geeft u een overzicht van al uw lopende verzekeringen en u kunt eenvoudig gegevens wijzigen en schades melden. Wel zo handig.

Zonnepanelen op uw dak? Verzeker de risico’s!

Om de energiekosten te verlagen investeren steeds meer mensen in zonnepanelen. Veel mensen zijn echter niet bekend met de risico’s die ze lopen. Stormschade, blikseminslag of hagelschade zijn slechts enkele voorbeelden. Door klimaatverandering neemt deze vorm van schade aan zonnepanelen flink toe. Strandvliet Assurantie adviseert u graag hoe u de zonnepanelen goed kunt verzekeren.
Lees meer