Rechtsbijstandverzekering

Wist u dat jaarlijks een derde van alle Nederlanders behoefte heeft aan rechtshulp? Een meubelzaak levert bijvoorbeeld een verkeerd bankstel af en weigert deze om te ruilen, of uw baas beëindigt van de ene op de andere dag uw arbeidscontract. Als u met juridische procedures of een rechtszaak te maken krijgt, komen er flinke kosten op u af. Een advocaat kost al gauw 150 euro per uur. Een goede rechtsbijstandverzekering dekt alle kosten. Voor slechts enkele euro’s per maand bent u verzekerd van professionele juridische hulp wanneer u die nodig heeft.

Gezinsrechtsbijstand & Motorrijtuigen rechtsbijstand

Er zijn verschillende vormen van rechtsbijstandverzekeringen. De twee belangrijkste zijn de gezinsrechtsbijstand en motorrijtuigen rechtsbijstand.

  • De gezinsrechtsbijstand helpt u en uw familieleden bij geschillen met bijvoorbeeld leveranciers die hun beloften niet nakomen, werkgevers die dreigen met ontslag en schadezaken waarbij de schuldigen niet willen betalen.
  • Met de motorrijtuigen rechtsbijstand bent u verzekerd van hulp bij conflicten die op uw auto of motor betrekking hebben.

Bereken hier uw eigen premie:

Advies nodig over uw verzekering? Bel mij gerust op 06- 41 60 24 09